2 Ekim 2011 Pazar

Kadim Bilgiler İsiginda "BU GUNU KENDIME AYIRDIM" Seminerleri (Ekim-Kasım)

“Sen, kendini ufak bir nesne sanırsın, hâlbuki sende koca bir cihan dürülmüştür.” (Hz. Ali)
"Kendinden kendine sefer eyle" (Hz. Mevlâna)



Hayatınızın her günü size ait...
Ama hayatınızda kaç günü, kaç saati ya da kaç dakikasını gerçekten sadece ve sadece kendinize ayırdığınızı düşünüyorsunuz?
Yenilenmek ve hayata farklı bir bakış açısıyla bakabilmeniz için, sizlere 8 haftalık "Bu Günü Kendime Ayırdım" Atölyesini sunuyoruz. 
Bu atölye de edindiğiniz bilgiler sayesinde, 8 hafta boyunca haftada bir gün de olsa, Kadim Bilgiler sayesinde kendi içinize yönelme fırsatı yakalayacak ve enerjinizi yeniden dönüştürme fırsatı edineceksiniz.  Atölye Çalışmaları Her Salı 19:30-21:30 arası. Adres: ValiKonağı Cad. Erciyas Apt. NO:17/3 Nişantaşı Kayıt İçin: 0532 783 21 41 (Kayıt sırasında 8 Haftalık Paket İndirimini Sormayı Unutmayınız...:) )

Kadim Bilgiler Işığında “Bügünü Kendime Ayırdım” Atölyesi ne gibi başlıklar var? (8 haftalik program sonbahar ve kış ayları boyunca her salı süreklilik arzederek devam edecektir.  O nedenle seminerlere dilediginiz dersten baslayabilirsiniz.)
1.      Hafta (4 Ekim)        Affetme Çalışması -  Bırakalım, Özgürleşelim
2.      Hafta (11 Ekim)      Ruhsal (Sezgisel)  Uyanış – Sezgimizi Artırma ve Üst Benle Buluşma Çalışması
3.      Hafta (18 Ekim)      Sonsuz Olasılıklara Açılma Çalışması – Düşünebildiklerimizin de ötesinde sonsuz olasılıklarımızın olduğunu biliyor muydunuz?
4.      Hafta (25  Ekim)     Kalbimizi Onarmak – Ayrılık Acısı ve Yas Duygularımızı Onarma Çalışması 

5.      Hafta (1  Kasım)     Sorularla Enerjimizi Pozitife Dönüştürme Çalışması – Bırakmaya hazır mısınız? 
6.      Hafta (8  Kasım)      Kuantum Gençleşme Mesajlarını Kullanarak Yaşlanmayı Durdurmak – Zihnimizi genç kalmaya programlayarak, saatleri durdurabileceğinizi ve geriye çevirebileceğinizi biliyor musunuz? 
7.      Hafta (15 Kasım)     Yeter ki İste Çalışması – İstemek, Dua ve Rezonans’ın 10 Altın Anahtarı 
8.   Hafta (22 Kasım)     Bilinçaltı Temizliği – Zihin Bilgisayarımızdaki virüslü dosyaları temizlemek ve zihin bilgisayarımız hızlandırmak
1. Hafta (29 Kasım)        Affetme Çalışması
Kayıt İçin: 0532 783 21 41